020 – 833 44 55
Event - 4th anniversary celebration

4th Anniversary Harley-Davidson Amsterdam. Celebrate with us!

Zaterdag 15 juli 10.00-17.00 uur

  • BBQ food & cold drinks 
  • Lekkere tunes uit de DJ booth
  • 4th anniversary ride-in
  • Test rides. Proefrijden op eigen gelegenheid. 
  • Meet & Greet Amstel chapter
  • Barber Jimmy aka "Wolf"
  • Motorcycle art by "Lanky rider"
  • Standhouders: Motorcycle Storehouse, Motorreis USA and more!


Join the ride-in.                                                                                         

We celebrate our 4th anniversary the Harley way. Ride with us! Harley-Davidson only. Deze ride-in wordt mede mogelijk gemaakt door het Amstel chapter. Zij hebben een mooie route gemaakt en hun road captains begeleiden de ride-in. Je hoeft geen lid van het chapter te zijn om mee te rijden.

Vanwege de vele aanmeldingen voor de ride-in kun je je niet meer inschrijven. Heb je je al aangemeld en heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar lynda@harleydavidsonamsterdam.nl


Motorcycle art by "Lanky rider".

"Lanky rider" Ilona Stuijt is gepassioneerd kunstenares en motorrijdster. In haar biker art - die ze creeërt binnen de motor community - komen deze twee liefdes samen. Maak kennis met Ilona en haar biker art bij Harley-Davidson Amsterdam.

Barber Jimmy aka "Wolf".

Misschien heb je barber Jimmy Butler aka "Wolf" al gespot tijdens ons open house in april. Onze favoriete barber en custom chopper rider is er weer bij!

Hair cut € 35 | Hair & Beard € 55

Meet & Greet Amstel chapter.

Het Amstel Chapter is een levendige en bruisende community van gepassioneerde Harley-liefhebbers die hun passie voor motorrijden delen. Ze organiseren regelmatig ritten in Nederland en daarbuiten. Maar het chapter is meer dan alleen motorrijden. Zij organiseren ook inspirerende evenementen en bijeenkomsten. Van technische workshops en rijvaardigheidstrainingen tot sociale bijeenkomsten en feesten, er is altijd wel iets te beleven. Als officieel erkend HOG (Harley Owner Group) chapter, hebben leden exclusieve toegang tot internationale evenementen en activiteiten en maken de leden deel uit van een wereldwijde Harley-community.

Tijdens de 4th anniversary celebration is er een Meet & Greet met het Amstel chapter (12.00-15.00 uur). Je kunt kennismaken met het bestuur, de leden en meer te weten komen over de activiteiten van het Amstel chapter. 

Test rides! Kom vrijblijvend proefrijden.

Vanaf 12.00 uur staan onze demo bikes staan klaar voor de test rides. Je kunt vrijblijvend en op eigen gelegenheid proefrijden, alleen of samen met je vrienden. Je kunt je ter plekke melden. Vergeet niet om je rijbewijs mee te nemen.