DE LEUKSTE ARTIKELEN UIT DE BIGTWIN! 

De leukste artikelen over jouw Dealerstore van H-D Amsterdam & Rotterdam staan natuurlijk in hét moBigTwin. en je nog niet bijgelezen? Lees ze hier allemaal! 

BAR & SHIELD AWARD STANDARD OF EXCELLENCE’ VOOR H-D ROTTERDAM

Het is een rijke traditie van ‘The Motor Company’ in Milwau-kee om jaarlijks, wereldwijd in elk land met officiële dealer-schappen één H-D dealer aan te wijzen die de ‘Bar & Shield Award Standard of Excellen-ce’ verdient. Een grote eer en belangrijke erkenning, die voor seizoen 2019 het jonge dealer-schap van Harley-Davidson Rot-terdam ten deel viel. De (figuur-lijk, maar ook zéér letterlijk…) grote man achter ‘Rotterdam’ is Ron de Graaf en zijn verhaal is boeiend…

DOWNLOAD PDF

BigTwin nr. 393

GRANDE OPENING HARLEY-DAVIDSON AMSTERDAM

Op zaterdag 13 april beleefde het nieuwe Harley-Davids-on Amsterdam haar officiële, grootse opening. Een mooi feest bij de zeer welkome terugkeer van Harley-Davidson in de hoofdstad!

DOWNLOAD PDF

BigTwin nr. 380

HARLEY-ROTTERDAM GROTER

“Kijk toch eens wat een heerlijke extra ruimte!” Maudy van H-D Rotterdam is zichtbaar erg blij met de recente uitbreiding van de zaak. Behalve zij is ook haar partner en H-D Rotterdam eigenaar Ron de Graaf minstens even blij. Maar die is graag wat ingetogener in zijn reactie…. 

DOWNLOAD PDF

HD-COMMUNITY.
MEER DAN MOTORRIJDEN.