020 – 833 44 55

Event - Boom Box en My Route App workshops

Boom Box & My Route App workshops.

Wil je meer weten over het infotainment systeem - oftewel Boom Box - van jouw Harley-Davidson? Of vind je het leuk om routes te leren maken met My Route App? Schrijf je gratis in voor onze workshops! 

Meer informatie

Tijdens de Boom Box workshop leggen we uit hoe het infotainment systeem - oftewel Boom Box - van jouw Harley-Davidson werkt. Wat kan je ermee? Hoe importeer je routes? Hoe koppel je jouw headset? Deze en andere onderwerpen komen allemaal aan bod. My Route App is te gast om een workshop te geven over het maken van routes. Je kunt je inschrijven voor één van de twee workshops, dus voor de Boom Box óf My Route App. Kies je de My Route App workshop? Daarin leggen we ook uit hoe je de route op jouw infotainment systeem zet. 

Praktische informatie.

De Boom Box workshop en My Route App workshop vinden plaats bij Harley-Davidson Rotterdam. Inschrijven is kosteloos. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Je kunt meedoen op 2 data: 14 april en 11 mei.

Je kunt je inschrijven voor één workshop, dus voor de Boom Box óf My Route App. De uitleg over de boom box wordt in 2 groepen gegeven. De indeling is op basis van het type boom box van jouw Harley-Davidson. Je geeft bij inschrijving aan welk type jij hebt. 

Inschrijven

Programma.

19.00-19.30 uur          Inloop

19.30-21.00 uur          Workshops Boom Box & My Route App 

21.30 uur                     Einde

Welk type boom box heb jij?

Er zijn 2 typen boom boxen. Je herkent het verschil aan de bediening. De nieuwere infotainment systemen worden bediend met een touchscreen (eerste plaatje). De oudere type boom boxen hebben drukknoppen (tweede plaatje).

Inschrijven Boom Box workshop & My Route App workshop.

Deelname aan de Boom Box workshop en My Route App workshops zijn kosteloos. We vragen je wel om je vooraf in te schrijven. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.  Vol = vol.

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.