020 – 833 44 55

Gymkhana behendigheidstraining.

Gymkhana is een behendigheidsparcours dat op lage snelheid wordt gereden. Verbeter je motorrij-vaardigheden en leer je eigen Harley-Davidson nog beter beheersen.

Meer informatie

Gymkhana is een behendigheidsparcours dat op lage snelheid wordt gereden. Verbeter je motorrij-vaardigheden en leer je eigen motorfiets nog beter beheersen. Het is geen wedstrijd. Wél een hele leuke manier om je skills te verbeteren. Voorwaarde voor deelname is dat je een Harley-Davidson rijdt. Andere merken worden niet toegelaten.

De gymkhana behendigheidstraining wordt begeleid door Theo Verkamman, voormalig instructeur van motoragenten bij de verkeerspolitie. Ook na zijn pensioen blijft het bloed kruipen waar het niet gaan kan en geeft hij nog steeds rijvaardigheidstrainingen. In de Harley wereld is hij een autoriteit en wordt over de hele wereld gevraagd om road captains van de Harley Owners Group te trainen.     

Praktische informatie.

Je kunt meedoen met de gymkhana behendigheidstraining bij Harley-Davidson Rotterdam. De gymkhana vindt plaats op terreinen vlakbij onze showroom. Na inschrijving ontvang je meer informatie over de locatie.

Harley-Davidson Rotterdam: 2 juli

De training duurt een halve dag. Je kunt je inschrijven voor de ochtend-of middaggroep. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers per groep. De gymkhana behendigheidstraining kost € 75 per persoon. 

Als je vragen hebt kun je contact opnemen met Lynda: lynda@harleydavidsonrotterdam.nl

Inschrijven 

 

Programma.

Ochtendgroep

09.00 uur                  Ontvangst groep 1

09.30 uur                  Start gymkhana groep 1

12.30 uur                  Einde gymkhana groep 1 

Middaggroep 

12.30 uur                   Ontvangst groep 2 

13.00 uur                   Start gymkhana groep 2

16.00 uur                   Einde gymkhana groep 2

Inschrijven gymkhana behendigheidstraining. 

Meld je aan via onderstaande formulier. Na aanmelding ontvang je een e-mail met betaalinstructies. Pas nadat de betaling is voldaan is de inschrijving voltooid. 

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.