LANCERING HARLEY-DAVIDSON® SPORTSTER™ S.

Sportster S is het eerste hoofdstuk in een heel nieuw boek in de Sportster saga. Een icoon dat in 1957 begon met het overklassen van de concurrentie blaast nu alle hedendaagse standaarden omver.

VOLLEDIG NIEUWE REVOLUTION MAX 1250T

Het volgende hoofdstuk in een eeuw legendarische V-Twin is begonnen. Revolution  Max is een vloeistofgekoelde aandrijflijn met dubbele bovenliggende nokkenassen en variabele kleptiming. Hij biedt meer dan genoeg koppel en een onmiddellijke powerband die is afgestemd om de controle van de rijder te maximaliseren.

2-IN-1 HOOG BEVESTIGDE UITLAAT

Geïnspireerd door de gloriedagen van H-D flat-track racen, zijn de pijpen gemaakt van 304-serie roestvrij staal en ontworpen om de uitlaatwarmte weg te leiden van de benen van de rijder.

KLASSIEK VINDT MODERN: 4-INCH ROND DISPLAY

Alles wat je moet weten is ondergebracht in een met Bluetooth uitgerust, 4” rond thin-film transistor LCD-scherm: digitale meters, richtingaanwijzers, rijmodi en navigatie met de Harley-Davidson® app. Alle functies zijn toegankelijk via knoppen op de linker- en rechterbediening.

KIES JOUW RIJMODUS

Met een druk op de knop kies je uit voorgeprogrammeerde rijmodi (Sport, Road, Rain, Off-Road en Off-Road Plus) of creëer je je eigen gepersonaliseerde modus. Je kunt je motor afstemmen met een specifieke combinatie van vermogensafgifte, motorremmen, Cornering Enhanced Antibock Braking System (C-ABS) en Cornering Enhanced Traction Control System (C-TCS) instellingen.

DUAL PURPOSE AANDRIJFLIJN

De Revolution  Max 1250 is een dragend onderdeel van het chassis, waardoor een traditioneel frame overbodig is. Dit vermindert het totale gewicht aanzienlijk en houdt het rijgedrag strak. Dit is performance die je voelt, met een laag zwaartepunt en super stijf frame.

MEER INFORMATIE OF EEN ANDERE VRAAG?

    HD-COMMUNITY.
    MEER DAN MOTORRIJDEN.