ADVENTURE TOURING_

2021 Pan America 1250 Special

VANAF
€ 21.995

EIGENSCHAPPEN

BESCHRIJVING

De Pan America™ 1250 Special herdefinieert Adventure Touring. Ontworpen voor avontuur, gebouwd om grenzen te verleggen. De 1250 Special is afgeladen met premium features, klaar om de gevestigde orde in de categorie van de troon te stoten.

VOLLEDIG NIEUWE REVOLUTION MAX AANDRIJFLIJN

Het volgende hoofdstuk in een eeuw legendarische V-Twin is begonnen. Revolutionen Max is een vloeistofgekoelde aandrijflijn met meer dan 145 pk, met koppel in overvloed en een stijgende powerband die is afgesteld om maximale controle te bieden.

EEN PERFECTE MOTOR VOOR:

  • Fans die het summum qua comfort en performance zoeken

  • Voor rijders die touring als avontuur zien, zowel op asfalt als offroad

  • Rijders die vermogen, techniek en veelzijdigheid zoeken, voor dagelijks gebruik met comfort en controle

EINDELOZE KILOMETERS OP IEDERE ONDERGROND
De Pan America™ is geïnspireerd op de rijke Touring historie van H-D en is ontworpen om ook bij hoge snelheden zijn perfecte rijeigenschappen en performance te behouden, zelfs met volle bepakking en belading. De Pan America Pan America™ 1250 herdefinieert Adventure Touring. Ontworpen voor avontuur, gebouwd om grenzen te verleggen.

HARLEY-OWN.
HARLEY-LEASE.

Een motor is en blijft een grote aanschaf. En voor iedereen is de situatie anders. Wij denken graag met je mee met onze Harley-OWN™, Harley-LEASE™ mogelijkheden om je op weg te helpen jouw droom te verwezenlijken.

Bespreek de financieringsmogelijkheden

Gaat jouw hart sneller kloppen van de 2021 Pan America 1250 Special en wil je graag de mogelijkheden bespreken voor een proefrit? Neem dan contact met ons op en ervaar het zelf.

Harley-Davidson Amsterdam
Jarmuiden 43
1046 AE Amsterdam
020 833 4455

Harley-Davidson Rotterdam
Eerste Tochtweg 2A
2913LP Nieuwerkerk a/d IJssel
010 790 0130