SPORT_

2021 Sportster S

VANAF
€ 18.495

EIGENSCHAPPEN

BESCHRIJVING

Sportster® S is het eerste hoofdstuk in een heel nieuw boek in de Sportster saga. Een icoon dat in 1957 begon met het overklassen van de concurrentie blaast nu alle hedendaagse standaarden omver.

2-IN-1 HOOG BEVESTIGDE UITLAAT

Geïnspireerd door de gloriedagen van H-D flat-track racen, zijn de pijpen gemaakt van 304-serie roestvrij staal en ontworpen om de uitlaatwarmte weg te leiden van de benen van de rijder.

EEN PERFECTE MOTOR VOOR:

  • Rijders die top-of-the-line performance en waanzinnige stijl zoeken

  • Agressief rijden met racemotor-wendbaarheid en handling

  • Een statement maken en je onderscheiden van de middelmaat

VOLLEDIG NIEUWE REVOLUTION MAX 1250T

Het volgende hoofdstuk in een eeuw legendarische V-Twin is begonnen. Revolution. Max is een vloeistofgekoelde aandrijflijn met dubbele bovenliggende nokkenassen en variabele kleptiming. Hij biedt meer dan genoeg koppel en een onmiddellijke powerband die is afgestemd om de controle van de rijder te maximaliseren.

HARLEY-OWN.
HARLEY-LEASE.

Een motor is en blijft een grote aanschaf. En voor iedereen is de situatie anders. Wij denken graag met je mee met onze Harley-OWN™, Harley-LEASE™ mogelijkheden om je op weg te helpen jouw droom te verwezenlijken.

Bespreek de financieringsmogelijkheden

Gaat jouw hart sneller kloppen van de Sportster S en wil je graag de mogelijkheden bespreken voor een proefrit? Neem dan contact met ons op en ervaar het zelf.

Harley-Davidson Amsterdam
Jarmuiden 43
1046 AE Amsterdam
020 833 4455

Harley-Davidson Rotterdam
Eerste Tochtweg 2A
2913LP Nieuwerkerk a/d IJssel
010 790 0130