020 – 833 44 55
Event - Open House Amsterdam

POWERED BY:

Win dikke prijzen met de raffle!

Hoe werkt het? Haal jouw raffle ticket tijdens het Open Huis op en drop 'm in de box. Eén ticket per persoon. Deelname is gratis. 

Wat kun je winnen? 

  • Eén jaar all-risk verzekering via Harley-Davidson Insurance.
  • 1 van de 2 Scorpion helmen.
  • Harley-Davidson artwork op keramiek gemaakt door Tattoo Tiles.
  • Een overnachting voor 2 personen in Motorbergberg Baton Rouge in de Belgische Ardennen en een speciaal biertje bij aankomst.
  • Een stuur van Drag Specialties naar keuze.
  • Een lang weekend op een Harley-Davidson naar keuze rijden.
  • 1 van de 3 jaarabonnementen op Bigtwin Magazine.
  • 2 van de 6 tickets voor de Bigtwin Bike Show.
  • 1 van de 10 tegoedbonnen voor een lunch in de bar van Harley-Davidson Amsterdam.

De overnachting bij Motorherberg Baton Rouge kan geboekt worden op een doordeweekse dag. | De winnaar van een lang weekend rijden heeft keuze uit de demo's en rentals van Harley-Davidson Amsterdam mits beschikbaar in het gewenste weekend.

ART @ Harley-Davidson Amsterdam

Lisa van Dutch on Wheels is een bekende custom painter en pinstriper in de custom bike scene. Tijdens het Open House kun je jouw leren jas on-the-spot laten beschilderen. Neem je jas mee en laat Lisa een ontwerp maken. Of neem een plaatje mee die je door haar op je jas wilt laten painten.  

Get inked by power vrouwen Freya & Mowe. Zij hebben speciaal voor het Open House tattoos ontworpen voor H-D liefhebbers. Laat je op zondag on-the-spot tatoeëren bij Harley-Davidson Amsterdam.


Geef jezelf een fresh hair or beard cut tijdens het Open House weekend. Sit down & relax. Laat Jimmy Butler aka The Wolf zijn magic doen.  Unieke tattoo art op keramische tegels. Dat is Tattoo Tiles. Je kunt een van de Harley-Davidson art pieces winnen met de raffle en de art zien op de Tattoo Tiles tentoonstelling.

Laat een striptekening maken van jezelf en je Harley-Davidson.

Laat een striptekening maken door kunstenares Malou Kalay met jezelf en je Harley in de hoofdrol. Of met je auto, huisdier, gezin of whatever je leuk vindt om terug te zien in de striptekening. Malou gaat on-the-spot voor je aan de slag.  


Dr. Jekill & Mr. Hyde en Hyperpro Suspension Technology demo's.

Laat je informeren op de demo stands van Dr. Jekill & Mr. Hyde (zaterdag) en Hyperpro Suspension Technology (beide dagen).

Clubstyle Europe Meeting Point.

Het Open House van Harley-Davidson Amsterdam is het hele weekend meeting point voor alle clubstyle liefhebbers. Visit Clubstyle Europe op hun stand.

Hundredboyz ride-in.

Hundredboyz aka de Smiley Crew goes Harley-Davidson Amsterdam. Voor de seizoen openingsrit naar ons Open House konden 100 Harley rijders zich aanmelden om mee te rijden met de Smiley Crew. Binnen één dag waren er meer dan 100 aanmeldingen. De inschrijving is gesloten.

Reveal Hundredboyz custom bike. 

Built by Harley-Davidson Amsterdam & Hundredboyz.

Custom bike coming up in collab met de Hundredboyz. Volg het custom project op Instagram & Facebook. Be there op zondag 30 april voor de reveal bij Harley-Davidson Amsterdam. 

Meet & Greet Amstel chapter.

Heb jij interesse om lid te worden van het Amstel chapter. Tijdens het Open House weekend kun je kennis maken met het bestuur en de leden. Een hoop gezelligheid en je kunt meer te weten komen over de activiteiten die gepland staan in 2023.

Doe mee met de Ride-out.

Het Amstel chapter organiseert een ride-out op de zondag van het Open House. Iedereen met een Harley mag meerijden, dus ook als je geen lid bent van het chapter. De rit start om 10.00 uur bij Harley-Davison Amsterdam. Verzamelen in de bar op de eerste verdieping.

Vooraf aanmelden is niet verplicht maar helpt ons wel enorm met de voorbereidingen. Je kunt je aanmelden via e-mail bij Gabor (activityofficer@amstelchapter.nl).

Smoked food van BBBarbecue.

Het hele weekend wordt het lekkerste vlees bereid op een indrukwekkende smoker van gedroogd eikenhout. Dit wordt verzorgd door de mannen van BBBarbecue.

Ride your dream met Harley-Davidson Amsterdam & Motorreis USA.

Motorreis USA staat bekend om hun unieke slaaplocaties, fantastische stoplocaties en unieke extra activiteiten zoals een helikoptervlucht. Laat je inspireren en informeren op hun stand op het Open House.

In 2024 hebben we een exclusieve samenwerking met van Motorreis USA. Speciaal voor klanten van Harley-Davidson Amsterdam & Rotterdam organiseren we de reis van je dromen. More info soon.  

SMILES FOR MILES.

Heb je altijd al eens een Harley willen proberen? Of ben je al tijden benieuwd hoe dat ene model rijdt? Kom vrijblijvend proefrijden op diverse modellen. Alleen of met je vrienden. Geheel vrijblijvend. Het enige dat telt is jouw smile bij terugkomst.