020 – 833 44 55

Pan America off-road adventure.

Ervaar de Pan America off-road in het Harley-Davidson Adventure Centre. Tijdens deze off-road training leer je de technieken van off-road rijden en krijg je tips & tricks om probleemloos en veilig het asfalt te verlaten. Daarna brengen we dit in praktijk met een off-road adventure ride in de bosrijke omgeving.

De training is toegankelijk voor motorrijders zonder off-road ervaring én voor ervaren off-road rijders. We passen de training aan op jouw niveau.

Meer informatie

De off-road training in het H-D Pan America Adventure Centre wordt intensief begeleid door 2 gecertificeerde off-road instructeurs. Er is veel persoonlijke aandacht en de training is met een kleine groep van maximaal 8 personen. Op basis van jouw niveau wordt de training aangepast, met makkelijkere en moeilijkere varianten van eenzelfde oefening. Iedereen kan dus meedoen, ongeacht je niveau.

De rondrit is geen enduro-rit, maar een adventure ride. Je rijdt afwisselend op onverharde paden en asfaltwegen, zodat je nog meer voeling krijgt bij het gemak en plezier van offroad-rijden op de Pan America.

Je doet alle oefeningen en maakt de adventure ride met de Harley-Davidson Pan America Special. Deze bike staat bij aankomst voor je klaar in het H-D Pan America Adventure Centre.

Volgeboekt. Je kunt je niet meer inschrijven.

Praktische informatie.

Vrijdag 7 juli is het Harley-Davidson Adventure Center gereserveerd voor Harley-Davidson Amsterdam & Rotterdam. Ga je met ons mee?   

Er is plek voor 8 deelnemers. De off-road training kost € 299 per persoon inclusief lunch en gebruik van de Pan America Special. 

Volgeboekt. Je kunt je niet meer inschrijven.

Als je vragen hebt kun je contact opnemen met Lynda: lynda@harleydavidsonamsterdam.nl of lynda@harleydavidsonrotterdam.nl


Programma.

09.30    Ontvangst met koffie/thee

10.00    Start theorie 

10.30    Start praktijkoefeningen

12.00    Lunch

13.00    Start rondrit: de geleerde oefeningen omzetten in praktijk

15.30    Terugkomst en uitreiking H-D Pan America Adventure Diploma

16.00    Einde

Over het Harley-Davidson Adventure Center.

Het H-D Adventure Centre ligt in Balen, net over de Nederlandse grens in België. Op dit afgesloten privéterrein van 13 hectare kun je veilig leren rijden op onverharde ondergrond of je off-road skills verbeteren. Het terrein beschikt over single tracks tot gravelpaden en hellingen. In de omgeving van Balen liggen talloze mooie off-road wegen in de bossen die toegankelijk zijn voor ons.


Harley-Davidson Adventure Center

Grote Heideweg

2491 Balen, België