020 – 833 44 55

Pan America off-road adventure.

Ervaar de Pan America off-road in het Harley-Davidson Adventure Centre. Tijdens deze off-road training leer je de technieken van off-road rijden en krijg je tips & tricks om probleemloos en veilig het asfalt te verlaten. Daarna brengen we dit in praktijk met een off-road adventure ride in de bosrijke omgeving.

De training is toegankelijk voor motorrijders zonder off-road ervaring én voor ervaren off-road rijders. We passen de training aan op jouw niveau.

Meer informatie

De off-road training in het H-D Pan America Adventure Centre wordt intensief begeleid door 2 gecertificeerde off-road instructeurs. Er is veel persoonlijke aandacht en de training is met een kleine groep van maximaal 8 personen. Op basis van jouw niveau wordt de training aangepast, met makkelijkere en moeilijkere varianten van eenzelfde oefening. Iedereen kan dus meedoen, ongeacht je niveau.

De rondrit is geen enduro-rit, maar een adventure ride. Je rijdt afwisselend op onverharde paden en asfaltwegen, zodat je nog meer voeling krijgt bij het gemak en plezier van offroad-rijden op de Pan America.

Je doet alle oefeningen en maakt de adventure ride met de Harley-Davidson Pan America Special. Deze bike staat bij aankomst voor je klaar in het H-D Pan America Adventure Centre.

Praktische informatie.

Vrijdag 7 juli is het Harley-Davidson Adventure Center gereserveerd voor Harley-Davidson Amsterdam & Rotterdam. Ga je met ons mee?   

Er is plek voor 8 deelnemers. De off-road training kost € 299 per persoon inclusief lunch en gebruik van de Pan America Special. 

Als je vragen hebt kun je contact opnemen met Lynda: lynda@harleydavidsonamsterdam.nl of lynda@harleydavidsonrotterdam.nl

Inschrijven


Programma.

09.30    Ontvangst met koffie/thee

10.00    Start theorie 

10.30    Start praktijkoefeningen

12.00    Lunch

13.00    Start rondrit: de geleerde oefeningen omzetten in praktijk

15.30    Terugkomst en uitreiking H-D Pan America Adventure Diploma

16.00    Einde

Over het Harley-Davidson Adventure Center.

Het H-D Adventure Centre ligt in Balen, net over de Nederlandse grens in België. Op dit afgesloten privéterrein van 13 hectare kun je veilig leren rijden op onverharde ondergrond of je off-road skills verbeteren. Het terrein beschikt over single tracks tot gravelpaden en hellingen. In de omgeving van Balen liggen talloze mooie off-road wegen in de bossen die toegankelijk zijn voor ons.


Harley-Davidson Adventure Center

Grote Heideweg

2491 Balen, België


Inschrijven Pan America off-road training.

Meld je aan via onderstaande formulier. Na aanmelding ontvang je een e-mail met betaalinstructies. Pas nadat de betaling is voldaan is de inschrijving voltooid. 

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.