JOUW HARLEY-ERVARING BEGINT HIER.

Heb je al een motor op het oog? Boek een proefrit voor de ultieme Harley-experience.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

ERVAAR HOE HET IS.
BOEK EEN PROEFRIT.

HOE HET WERKT.

Dit is het moment om kennis te maken met het merk. Stap in het zadel en ontdek een hele nieuwe kijk op motorrijden. Je bent slechts een paar stappen verwijderd van een gratis, vrijblijvende proefrit op een nieuwe Harley-Davidson©. Via deze pagina kun je rechtstreeks bij ons filiaal in Amsterdam of Rotterdam een proefrit aanvragen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kijken uit naar je komst en staan altijd voor je klaar.

BEKIJK ONS AANBOD

SOFTAIL STANDARD

Cruisen of licht toeren op een old-school-look bobber. Door het Softailframe met een lichtgewicht design & stijfheid krijg je een responsieve rijervaring die je moet voelen om te geloven.

STREET BOB 114

Een ruige, minimalistische bobber afgewerkt in diep, donker zwart met de Milwaukee-Eight 114 V-Twin motor, mini-apehanger stuur, spaakwielen en gechopte spatborden.

LOW RIDER S

Een zwarte, stoere factory-custom performance cruiser. Met meer dan genoeg koppel om in iedere situatie snoeihard voorop te rijden. Puur motorgeluid met een hartverwarmende H-D roffel.

SOFTAIL SLIM

Een indrukwekkende, soepel lopende V-Twin motor met een scherpe gasrespons en een pure, oorstrelende roffel. Voor rijders en customizers die gaan voor de old-school look en graag cruisen of licht toeren.

SPORT GLIDE

Rijders die zowel performance als touring zoeken. De Sport Glide™  is een ideale combinatie van cruising-wendbaarheid en comfort op de lange afstand. Met de snel verwijderbare touring accessoires verander je de look in een handomdraai.

FAT BOB

Een asfaltvreter met eetlust. Gebouwd met een maximaal vermogen en een brute performance. Een krachtige, soepel draaiende motor met frisse gasrespons en een zuivere roffel waarvan je hartslag omhoog schiet.

BREAKOUT™

Lang, laag en stoer. Een moderne muscle-chopper die van ieder stoplicht een drag-strip maakt. De Milwaukee-Eight 114 V-Twin motor geeft meer dan genoeg koppel om in iedere situatie snoeihard voorop te rijden.

FAT BOY

Het originele fat custom icoon met een stoer karakter & attitude. Dankzij het lichtgewicht design en de stijfheid van het klassieke Softail frame krijg je een responsieve rijervaring die je moet voelen om te geloven!

PAN AMERICA 1250

Aangedreven door de volledig nieuwe Revolution Max 1250 motor herdefinieert de Pan America™ Adventure Touring. Ontworpen voor avontuur, gebouwd om grenzen te verleggen.

PAN AMERICA 1250 SPECIAL

De Pan America™ 1250 Special is ontworpen voor avontuur, gebouwd om grenzen te verleggen. De 1250 Special is afgeladen met premium features, klaar om de gevestigde orde in deze categorie van de troon te stoten.

LIVEWIRE®

Rijd de toekomst. Krijg instant vermogen en versnelling zodra je aan het gashendel draait. Geen koppeling, geen versnellingen. Pure performance.

HERITAGE CLASSIC

De ultieme American Cruiser met showstopping vintage details, de pure rock-and-roll stijl die je van dit model gewend bent. Uitgerust met de Milwaukee-Eight™ 114 V-Twin motor voor power & performance.

ROAD KING™

Een klassieke highway legend met de herkenbare chromen styling en touring performance. De Milwaukee-Eight 114 motor en het Harley-Davidson touring-frame is ontworpen om rijders de controle te geven voor een comfortabele rit.

ROAD KING™ SPECIAL

Een zwarte custom bagger met top-of-the-line vermogen en een brute attitude. Met de grootste motor in de standaard H-D™ Touring modellen met 1.868 cc vermogen.

ROAD GLIDE SPECIAL

Een volledig zwarte performance bagger, afgeladen met premium features. Voor rijders op zoek naar klassiek touring model met een donkere, moderne look.

STREET GLIDE™ SPECIAL

Een factory-custom bagger met een stoere donkere afwerking, custom profiel en kilometervretend vermogen. Met hoogwaardige voor-en achtervering voor een gecontroleerde en comfortabele rijervaring.

ROAD GLIDE LIMITED

Een meesterlijke touring machine, gebouwd voor de eindeloze kilometers met bepakking en passagier. Deze motor heeft premium afwerkingen en het massieve koppel van de Milwaukee-Eight® motor voor maximaal comfort en performance.

ULTRA™ LIMITED

Rijders die op zoek zijn naar de all-out touring ervaring. De Twin-Cooled™ Milwaukee-Eight™ 114 motor, de drukverlagende Batwing-kuip en andere features zorgen voor de echte Harley-Davidson-look-sound-feel en fijne rij-ervaring.

CVO STREET GLIDE

Deze showstopper custom bagger is de ultieme combinatie van touring, stijl en comfort. De meest krachtige Milwaukee-Eight™ 117 V-Twin motor ooit is afgeladen met vermogen en exclusief beschikbaar voor CVO™.

Er zijn helaas geen proefritten mogelijk op deze CVO, vraag ons naar de mogelijkheden.

CVO ROAD GLIDE

Afgeladen met custom details verlegt deze machine de grenzen van touring stijl en performance. De Milwaukee-Eight™ 117 V-Twin motor, Knockout™ wielen, Kahuna™ controls en een Fang voorspoiler maken dit echt een showstopper.

Er zijn helaas geen proefritten mogelijk op deze CVO, vraag ons naar de mogelijkheden.

CVO LIMITED

Voor rijders op zoek naar een echt unieke touring ervaring. Het ultieme in lange-afstand touring en comfort. Met best-in-class vermogen en geavanceerde technologie.

Er zijn helaas geen proefritten mogelijk op deze CVO, vraag ons naar de mogelijkheden.

FREEWHEELER

Een gestripte hot rod cruiser met attitude en het vertrouwen van drie wielen. Voor rijders die hun droom-trike willen customizen. Milwaukee-Eight™ 114 V-Twin motor, Enforcer wielen, bold styling met bobtail fenders en Mini-Ape bar.

TRI GLIDE ULTRA

Een lange-afstand touring trike met een unieke stijl en precisiegekoeld vermogen. Uitgerust met o.a. de Cruise Drive™  6-versnellingsbak, een grote kofferbak (goed voor bijna 193 liter bagageruimte) en Premium Harley-Davidson™  touring veringtechnologie.

CVO TRI GLIDE

Voor rijders op zoek naar een unieke touring ervaring op drie wielen. Het toppunt van comfort. Van voor tot achter afgeladen met premium touring features en chromen accessoires waaronder premium lak, Tomahawk™ wielen, Kahuna™ controls en premium verwarmde zadels.

Er zijn helaas geen proefritten mogelijk op deze CVO, vraag ons naar de mogelijkheden.