020 – 833 44 55

Rent & Ride tourrit.

Is het jouw droom om op een Harley-Davidson te rijden? Of heb je een Harley en zou je weleens een ander model willen proberen? Doe dan mee met onze Rent & Ride tourrit. 

Meer informatie

Is het jouw droom om op een Harley-Davidson te rijden? Of heb je een Harley en zou je weleens een ander model willen proberen? Doe dan mee met onze Rent & Ride tourrit. Huur een Harley bij ons en tour met ons mee. We organiseren twee tourritten met Harley-Davidson Amsterdam en Rotterdam als startpunt. Halverwege de rit gaan we lunchen bij een restaurant. Na de lunch vervolgen we de rit en eindigen in de middag bij Harley-Davidson Amsterdam of Rotterdam.

Praktische informatie.

Je kunt meedoen met de Rent & Ride tourrit op 2 data en locaties:

Harley-Davidson Rotterdam: 12 mei

Harley-Davidson Amsterdam: 9 juni

De kosten bedragen € 140 inclusief lunch in een restaurant en huur van de motorfiets (excl. benzine) en € 27,50 voor eventuele passagiers. Je kunt bij de inschrijving jouw voorkeursmodel aangeven. 

Als je vragen hebt kun je contact opnemen met Lynda: lynda@harleydavidsonamsterdam.nl of lynda@harleydavidsonrotterdam.nl

Inschrijven

Programma.

09.30 uur     Verzamelen bij Harley-Davidson Amsterdam of Rotterdam

10.00 uur      Uitleg en vertrouwd raken met de gehuurde Harley-Davidson          

10.30 uur      Start van de tourrit

12.30 uur      Lunch

15.30 uur      Einde van de tourrit 

Inschrijven Rent & Ride tourrit.  

Meld je aan via onderstaande formulier. Na aanmelding ontvang je een e-mail met betaalinstructies. Pas nadat de betaling is voldaan is de inschrijving voltooid. 

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.