020 – 833 44 55

(Re)Start your ride cursus.

Heb je net je motorrijbewijs of heb je al een lange tijd niet meer gereden? (Re)Start your ride met Harley-Davidson Amsterdam & Rotterdam. Wij organiseren een halve dag cursus om jou het vertrouwen te geven om (weer) op een Harley te rijden. 

Meer informatie

Heb je net je motorrijbewijs of heb je al een lange tijd niet meer gereden? (Re)Start your ride met Harley-Davidson Amsterdam & Rotterdam. Wij organiseren een halve dag cursus om jou het vertrouwen te geven om (weer) op een Harley te rijden. De cursus begint en eindigt bij Harley-Davidson Amsterdam of Rotterdam. Vanuit daar vertrekken we naar een terrein om behendigheidsoefeningen te doen. De dag wordt afgesloten met een rit in de omgeving. Je kunt meedoen op je eigen Harley-Davidson of op een van onze motorfietsen. 

De cursus wordt begeleid door Theo Verkamman, voormalig instructeur van motoragenten bij de verkeerspolitie. Ook na zijn pensioen blijft het bloed kruipen waar het niet gaan kan en geeft hij nog steeds rijvaardigheidstrainingen. In de Harley wereld is hij een autoriteit en wordt over de hele wereld gevraagd om road captains van de Harley Owners Group te trainen.    

 Praktische informatie.

Je kunt meedoen met de (Re)Start your ride cursus op 2 data en locaties. 

Harley-Davidson Rotterdam: 30 juni

Harley-Davidson Amsterdam: 14 juli

Er is plek voor maximaal 10 personen per groep. 

De cursus kost € 75 per persoon inclusief lunch als je op je eigen Harley meedoet. Wil je op een motorfiets van ons rijden? Dan kun je het model van jouw voorkeur doorgeven bij de inschrijving. De kosten bedragen dan € 140 per persoon inclusief lunch en huur van de Harley-Davidson.

Als je vragen hebt kun je contact opnemen met Lynda:

lynda@harleydavidsonamsterdam.nl of lynda@harleydavidsonrotterdam.nl

Inschrijven

Programma.

12.30 uur                Ontvangst & lunch 

13.00 uur                Start cursus

16.00 uur                Einde cursus 

Inschrijven (Re)Start your ride cursus.  

Meld je aan via onderstaande formulier. Na aanmelding ontvang je een e-mail met betaalinstructies. Pas nadat de betaling is voldaan is de inschrijving voltooid. 

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.