020 – 833 44 55

Two generation ride-out. 

De two generation ride-out is een tourrit waaraan vaders en/of moeders met hun zoon(s) en/of dochter(s) mee kunnen doen. Het maakt niet uit of de kinderen achterop of in een zijspan meerijden of dat de kinderen zelf op een motorfiets rijden. 

Meer informatie

De two generation ride-out is een tourrit waaraan vaders en/of moeders met hun zoon(s) en/of dochter(s) mee kunnen doen. Het maakt niet uit of de kinderen achterop of in een zijspan meerijden of dat de kinderen zelf op een motorfiets rijden. Wil je meedoen met drie generaties? Dat vinden wel helemaal geweldig! 

Voorwaarde voor deelname is dat één van beide, dus ouder of kind, op een Harley-Davidson rijdt. Dan maakt het niet uit als de ander géén Harley rijdt. Het is eventueel mogelijk om een Harley-Davidson van ons te huren. 

We vertrekken vanuit Harley-Davidson Rotterdam. Halverwege de rit gaan we lunchen in een restaurant. Na de lunch vervolgen we de rit en eindigen in de middag weer bij Harley-Davidson Rotterdam.

Praktische informatie.

De two generation ride-out is op zondag 27 augustus. 

Deelname kost € 40 per persoon inclusief lunch in een restaurant (kinderen tot 12 jaar € 20). Huur je een Harley-Davidson bij ons? Dan kost deelname € 140 inclusief lunch en huur van de motorfiets (excl. benzine). 

Als je vragen hebt kun je contact opnemen met Lynda: 

lynda@harleydavidsonamsterdam.nl of lynda@harleydavidsonrotterdam.nl

Inschrijven

Programma.

10.30 uur      Ontvangst bij Harley-Davidson Rotterdam 

11.00 uur      Start van de two generation ride-out

12.30 uur      Lunch in een restaurant

15.00 uur      Terugkomst bij Harley-Davidson Rotterdam 

Inschrijven Two generation ride-out.

Meld je aan via onderstaande formulier. Na aanmelding ontvang je een e-mail met betaalinstructies. Pas nadat de betaling is voldaan is de inschrijving voltooid. 

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist

Met wie doe je mee aan de Two generation ride-out? Schrijf minimaal één extra deelnemer in.

Vereist
Vereist
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.