020 – 833 44 55

Harley-Davidson Amsterdam

Haal meer uit je passie als lid van het Amstel Chapter.

Welkom bij het Amstel Chapter Amsterdam! Een community van gepassioneerde Harley-Davidson motorliefhebbers die gezamenlijk veel organiseren. Samen rijden, clubavonden bij de nieuwe Amstel bar en nieuwe vrienden en vriendinnen leren kennen die dezelfde passie delen als jij en dat is natuurlijk passie voor rijden op een Halley-Davidson.

Het officiële Harley-Davidson H.O.G. Chapter van de hoofdstad.

Het H.O.G. Amstel Chapter heeft reeds tal van vrijwilligers, road captains, activity team helpers en enthousiastelingen. Wil jij je daarbij aansluiten en gezelligheid organiseren en natuurlijk beleven en dat samen met anderen van ons Chapter, laat het ons weten en wie weet sluit je je bij ons niet alleen als volwaardig lid aan maar eventueel ook als een van de architecten van events of bestuur werkzaamheden. Laat het ons weten door een inschrijfformulier in te vullen. Deze liggen klaar bij de servicebalie van Harley-Davidson Amsterdam.

Lid worden van het H.O.G. Amstel Chapter?


We zijn een actief, dynamisch en leuk chapter. De passie die we hebben voor Harley-Davidson delen we graag d.m.v. leuke events en gezellige get-togethers. We creëren graag een ontspannen sfeer, waar iedereen aan mee kan doen. Of je net bent begonnen met rijden of al een ervaren rijder bent, ons chapter is voor iedereen toegankelijk!

Wat doet een H.O.G. Chapter?


Van de leukste ride-outs tot veiligheidscursussen, rally's, nationale én internationale H.O.G.™  ritten en weekendtrips tot de gezellige clubavonden. De gedeelde passie voor het rijden brengt ons samen en inspireert om meer te halen uit Harley-Davidson.

Evenementen Amstel chapter.

Wat houdt lid worden van het Amstel Chapter o.a. in?


De leukste ridingevents


Speciale membership-only events


Diverse leuke georganiseerde ritten


10% korting bij je dealer


Fun & friends for lifeVereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.