020 – 833 44 55

Harley-Davidson Amsterdam

Haal meer uit je passie als lid van het Amstel Chapter

Het Amstel Chapter is officieel van start gegaan! Een plek waar je nóg meer kan halen uit jouw H.O.G. membership en de leukste ritten kan beleven. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, events of lid worden? Dat kan allemaal op deze Chapter pagina. 

LID WORDEN

De start van het H.O.G. Amstel Chapter!


Nu het H.O.G. Amstel Chapter als vereniging is opgezet zijn wij nu op zoek naar leden die het dagelijks bestuur en de rest van ons team komen versterken! Spannende maar vooral leuke tijden staan te wachten met het organiseren van allerlei activiteiten. Interesse in een functie binnen het bestuur? Laat het ons weten door voor 31 mei 2022 een inschrijfformulier in te vullen. Deze liggen klaar bij de servicebalie. 

Lid worden van het H.O.G. Amstel Chapter?


We zijn een actief, dynamisch en leuk chapter. De passie die we hebben voor Harley-Davidson delen we graag d.m.v. leuke events en gezellige get-togethers. We creëren graag een ontspannen sfeer, waar iedereen aan mee kan doen. Of je net bent begonnen met rijden of al een ervaren rijder bent, ons chapter is voor iedereen toegankelijk!

Wat doet een H.O.G. Chapter?


Van de leukste ride-outs tot veiligheidscursussen, rally's, nationale én internationale H.O.G.™  ritten en weekendtrips tot de gezellige chapteravonden. De gedeelde passie voor het rijden brengt ons samen en inspireert om meer te halen uit Harley-Davidson.

Wat houdt lid worden van het Amstel Chapter o.a. in?


De leukste ridingevents


Speciale membership-only events


Diverse leuke georganiseerde ritten


10% korting bij je dealer


Fun & friends for lifeVereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.