020 – 833 44 55

fa9cc50d2c658e1fa2f697b7889c30a3_73a63182038448ed.png

Jouw droom Harley-Davidson® is dichterbij dan je denkt met Harley-Davidson Finance. Er zijn meerdere opties om jouw nieuwe of gebruikte motorfiets te financieren. Bepaal zelf of je eigenaar wilt worden van de motorfiets of dat Private Lease beter bij jou past. Ga je zakelijk rijden? Dan is Financial Lease mogelijk interessant voor jou.

Financiering voor nieuwe en gebruikte motorfietsen.

Hoe het financieren van jouw nieuwe of gebruikte Harley-Davidson® werkt leggen we hieronder uit. We bespreken de mogelijkheden ook graag persoonlijk met jou in onze showroom. Samen bekijken we welke financiering het beste bij jouw wensen en persoonlijke situatie aansluit.

Harley | Own™*

Een HARLEY | OWN™* is een financiering met slottermijn, waardoor je gedurende de looptijd een lagere maandlast hebt. De slottermijn blijft over als restschuld aan het einde van de looptijd. Aan het eind van de looptijd moet je de slottermijn betalen of je motor inruilen en daarmee de slottermijn deels of volledig voldoen. Is je motor meer waard dan de slottermijn? Dan kan je de overwaarde gebruiken als aanbetaling voor een nieuwe Harley-Davidson. Looptijden mogelijk van 12 tot 60 maanden, een aanbetaling mag en je kunt altijd extra inlossen zonder kosten. Dit is de meest gekozen financieringsmogelijkheid bij Harley-Davidson Finance.

Harley | Loan™*

Een HARLEY | LOAN™* is een financiering zonder slottermijn, waardoor de motor aan het einde van de looptijd geheel is afbetaald. Je hebt een hoger maandbedrag dan bij HARLEY | OWN™*, maar je bent aan het einde van de looptijd volledig eigenaar. Looptijden mogelijk van 12 tot 60 maanden, een aanbetaling mag en je kunt altijd extra inlossen zonder kosten.

Harley | Lease™* 

Er is altijd een mogelijkheid om jouw nieuwe Harley-Davidson te leasen met optimale flexibiliteit in je maandbedrag. Met ons Financial Lease aanbod kun je als zakelijke motorrijder jouw Harley-Davidson leasen. 

17eb4958a28abfc2dcdd5105f602f806_c96dbe6026ac1252.png

Met een financiering via Harley-Davidson Finance kies je voor comfort en zekerheid. We bieden je niet alleen het gemak van gespreid betalen, we hebben bovendien als geen ander verstand van jouw motor. Samen met jou selecteren we uit ons aanbod de financieringsvorm en het tarief die het best aansluiten bij de motor die jij wilt én je persoonlijke situatie.

De voordelen op een rij:

  • Lage vaste maandlasten
  • Vaste lage rente mogelijk
  • Je kunt het maandbedrag afstemmen op jouw budget
  • Je weet exact waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf

HARLEY | LOAN™ en HARLEY | OWN™ worden aangeboden door Santander Consumer Finance S.A. – Branche Nederland.

Dit is een niet-doorlopend kredietaanbod van Harley-Davidson Finance, een handelsnaam van Santander Consumer Finance S.A. – Branche Nederland. De Harley-Davidson dealer handelt als vrijgestelde bemiddelaar van Harley-Davidson Finance. Toetsing en registratie vindt plaats bij BKR. Raadpleeg je Harley-Davidson dealer voor het standaard informatieblad, Algemene Voorwaarden en Privacystatement. Harley-Davidson Finance en je Harley-Davidson dealer geven geen advies. Je dient zelf te bepalen of het door jou gewenste financieel product aansluit bij jouw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

*HARLEY | LEASE™ is een product van ALD Automotive, een handelsnaam van Axus  Nederland B.V.. De afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Wanneer u een aanvraag doet voor Private Lease, dan verwerkt ALD Automotive uw persoonsgegevens en zijn zij verwerkingsverantwoordelijke over de privacy wetgeving. U kunt ALD Automotive bereiken via tel. +31 (0)20 658 73 50 of e-mail: privacy-nl@aldautomotive.com. De functionaris Gegevensbescherming van ALD Automotive kunt u bereiken via: : fg-nederland@aldautomotive.com