020 – 833 44 55

Custom X Harley-Davidson Amsterdam.

Leather art. 

Karin Bentvelzen maakt de mooiste handgemaakte creaties op leer. Ze is geen onbekende in de custom bike scene heeft o.a. tassen, zadels en handgrips van leer gemaakt. 

Silvermachine custom seats.

Jeroen Bouwmeester van Silvermachine is gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige custom zadels voor motorfietsen. Hij wordt erkend om het strakke werk dat hij levert. 

Dutch on Wheels.

Lisa van Dutch on Wheels is een gepassioneerd custom painter en pinstriper. Ze customized bikes en alles wat motor gerelateerd. Dutch on Wheels is er op de zondag van het open house.

Winacties.

Kom naar ons open house en maak kans op een motorjeans van The Rokker Company en een dealer t-shirt van Harley-Davidson Amsterdam!

Het dealer shirt verloten we met de raffle. De Rokker motorjeans moet je verdienen door mee te doen met spijkerbroekhangen. Diegene met de beste tijd wint de broek. We dare you!


Doe mee met de ride-out.

Het Amstel chapter organiseert een ride-out op de zaterdag van het open house. Iedereen met een Harley-Davidson mag meerijden, ook als je geen lid bent van het chapter. De rit start om 10.00 uur bij Harley-Davidson Amsterdam. We verzamelen om 9.30 uur in de bar op de eerste verdieping. 

Rond 12.00 uur verwachten we terug te zijn bij Harley-Davidson Amsterdam. Als je na de rit de leden van het Amstel chapter beter wil leren kennen, dan kan dat tijdens de meet & greet.

Aanmelden voor de ride-out

Meet & Greet Amstel chapter.

Heb jij interesse om lid te worden van het Amstel chapter. Op de zaterdag van het open house kun je van 12.00 tot 17.00 uur kennis maken met het bestuur en de leden. Ze vertellen je graag meer over de ritten en andere activiteiten van het Amstel chapter.  


Ride-out voor jongere Harley-Davidson rijders tot 40 jaar.

We horen regelmatig van jongere Harley-Davidson rijders dat het ze leuk lijkt om met een groep leeftijdsgenoten te rijden. Wij vinden het leuk om iets voor deze groep te doen. Exclusief voor jongere rijders organiseren wij in samenwerking met de Facebook community "Harley-Davidson rijders 18 t/m 40 jaar (HD1840NL)" een ride-out met eindbestemming het open house van Harley-Davidson Amsterdam. Harley-Davidson only!

De officiële start van de ride-out is in Hilversum. Vanaf hier rijden we binnendoor naar Harley-Davidson Amsterdam. Wil je in (de buurt van) jouw regio meeten met andere jongere rijders en samen naar de officiële start van de ride-out rijden? Dan kun je naar een opstapplaats komen in meerdere steden.

Meer info over de ride-out 

Test de LiveWire One.

Op het open house kun je van 12.00-17.00 uur de LiveWire One testen. 

Je kunt je ter plekke inschrijven op vertoon van een geldig rijbewijs. Wil je verzekerd zijn van een proefrit? Meld je dan vooraf aan. 

Inschrijven


Inschrijfformulier proefrit LiveWire One.

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

Beerens Taxaties is als onafhankelijk erkend Register-Taxateur Motorvoertuigen gespecialiseerd in het taxeren van Harley-Davidson bikes. George Beerens heeft op zaterdag een stand op ons open house. Je kunt bij hem terecht met al je vragen en om en afspraak in te plannen.

Smoked food van BBBarbecue.

Het hele weekend wordt het lekkerste vlees bereid op een indrukwekkende BBQ smoker met gedroogd eikenhout, verzorgd door BBBarbecue. 

Check de aftermovie van ons vorige open house weekend.