020 – 833 44 55

Ride-outs.

Doe met onze ride-outs! We organiseren ride-outs op zaterdag en zondag. Road captains van het Amstel chapter zorgen voor een leuke route en rijden voorop. 

Er zijn een beperkt aantal plekken. Wil je ervan verzekerd zijn dat je mee kunt rijden? Meld je dan vooraf aan.

Meer info en aanmelden.

Proefrijden op '24 modellen.

Kom proefrijden op onze 2024 demo's, waaronder de nieuwe Street Glide en Road GlideJe kunt meerdere modellen op eigen gelegenheid proefrijden. Geheel vrijblijvend! 

Je kunt je ter plaatse aanmelden. Vergeet niet om je rijbewijs mee te nemen.

Ride-in jongere Harley-Davidson rijders. 

Op zondag organiseert de Facebook community HD1840NL een ride-in naar ons open house voor jongere Harley-Davidson rijders t/m 40 jaar. Het vertrekpunt is nabij Hilversum. 

Meer info en aanmelden.

Tourrit A'dam naar R'dam (of andersom).

Wij hebben een leuke route gemaakt van Harley-Davidson Amsterdam naar Harley-Davidson Rotterdam (en andersom). Deze kun je op eigen gelegenheid rijden tijdens het open house. Stuur een e-mail naar lynda@harleydavidsonamsterdam.nl om de route op te vragen. Je ontvangt dan de GPX-bestanden van de routes in beide richtingen. 

Batôn Rouge hang-out & winactie.

Motorherberg Batôn Rouge is een favoriete plek voor veel motorrijders. De gezellige bar en veranda, de vuur pit, het vers bereide eten en perfecte ligging maken het een geliefde hang-out tijdens het toeren in de Belgische Ardennen.  

Kom tijdens ons open house langs in de gezellige Batôn Rouge hang-out. Je kunt een overnachting voor 2 personen winnen!

Doe mee met onze pubquiz.

Op zaterdagmiddag is het een en al gezelligheid in onze bar. Om 14.30 uur gaat daar de Harley-Davidson pubquiz van start. Maak een team van 3-5 personen en schrijf je in! Meedoen kost niets en we hebben een leuke verrassing voor het winnende team. Er is plek voor een beperkt aantal teams.

Inschrijven.   

Get inked by Freya Tattoo.

Ze heeft haar eigen tattoo studio in Amsterdam Oost en staat bekend om haar oldschool/traditional, mandala/dotwork en fineline werk. 

Speciaal voor ons open house maakt Freya Harley-Davidson en gerelateerde flash designs die je on-the-spot door haar kunt laten tatoeëren. 

Liever een custom tattoo? Neem dan vooraf contact op met Freya (IG: @freya_tattoo).

 

Meet & Greet.

Op de zaterdag van het open house is er van 12.00-17.00 uur een meet & greet met het Amstel chapter waar je in een gezellige sfeer kennis kunt maken met leden. De club organiseert ride-outs, meerdaagse trips, clubavonden en meer. Kom je kennismaken?


Open house after party.

Nadat we de deuren van onze showroom op zaterdag hebben gesloten, begint de after party die exclusief toegankelijk is voor leden van het Amstel chapter. 

Open house favourites playlist.

Wil je jouw favoriete muziek horen tijdens ons open house? Je kunt de songs die je graag luistert zelf toevoegen aan onze open house playlist op Spotify. 

Jouw favoriete nummers toevoegen.

Aftermovie open house 2023.