020 – 833 44 55

Moonshine Experience. 

De mobiele bar van Moonshine Experience is erbij met ons open house! In deze bar kun je het hele weekend drankjes bestellen. Ook is er ook een proeverij met de whiskeys van Moonshine Experience. 

Tourrit A'dam naar R'dam (of andersom).

Wij hebben een leuke route gemaakt van Harley-Davidson Amsterdam naar Harley-Davidson Rotterdam (en andersom). Deze kun je op eigen gelegenheid rijden tijdens het open house. Stuur een e-mail naar lynda@harleydavidsonrotterdam.nl om de route op te vragen. Je ontvangt dan de GPX-bestanden van de routes in beide richtingen. 

Proefrijden op '24 modellen.

Kom proefrijden op onze 2024 demo's, waaronder de all-new touring. Je kunt meerdere modellen op eigen gelegenheid meenemen voor een proefrit. Geheel vrijblijvend! 

Je kunt je ter plaatse aanmelden. Vergeet niet om je rijbewijs mee te nemen.

Rum proeverij.

Mates is het verhaal van een paar Nederlandse maten die samen Mates rum op de markt brachten. Een lekkere rum als je het aan Pascal en Dex vraagt die alvast hebben voorgeproefd. Kom je ook proeven tijdens ons open house? 


Ride your dream met Motorreis USA.

Jouw droomreis naar Amerika begint op het open house van Harley-Davidson Rotterdam. Maak kennis met Pièrre en Moniek van Motorreis USA en laat je door hen informeren over de diverse Harley-Davidson reizen die ze aanbieden in de USA. 


 

Tjer's Barber Shop.

Sit down, relax en laat de barbers van Tjer's Barbar Shop hun magic doen. Tijdens het open house kun je je haar en baard laten doen in onze showroom! Laat je knippen, trimmen en/of stijlen door de gentlemen van Tjer's Barber Shop. Je hoeft vooraf geen afspraak te maken. 

Get inked by Mons Ink.

Mons Ink komt weer naar ons open house! Andries neemt een ruime keuze aan flash designs mee die je on-the-spot kunt laten tatoeëren. Laat je liever een custom tattoo zetten? Neem dan vooraf contact op met Mons Ink (IG: @mons.ink). 




 

Jeff's paintshop.

Heb je de special paint van onze custom Road Glide ST gezien? Deze bijzondere custom is geairbrushed door Jeff's paintshop. Special painter Jeffrey de Regt staat het hele weekend op ons open house waar je zijn werk kunt zien.


Open house favourites playlist.

Wil je jouw favoriete muziek horen tijdens ons open house? Je kunt de songs die je graag luistert zelf toevoegen aan onze open house playlist op Spotify.   

Jouw favoriete nummers toevoegen.

Aftermovie open house 2023.