020 – 833 44 55

Doe mee met de slow race en win gymkhana tickets!

Hoe behendig ben jij op je Harley-Davidson? We dagen je uit om mee te doen met de slow race. Het is de bedoeling dat je zo langzaam mogelijk van start tot finish rijdt waartussen je behendigheid op de proef wordt gesteld. 

Diegene die de beste (dus langzaamste) tijd neerzet wint 2 tickets voor de gymkhana behendigheidstraining die we in 2024 weer zullen organiseren. In de video een impressie van de gymkhana van dit jaar.


Ride your dream met Motorreis USA.

Wie droomt er niet van met een Harley-Davidson door Amerika te cruisen! Motorreis USA organiseert al sinds 2010 unieke motorreizen en staan bekend om hun unieke slaaplocaties, bijzondere stoplocaties en extra events zoals paardrijden en helikoptervluchten. Tijdens ons open house kun je kennismaken met Pierre en Moniek van Motorreis USA en alles te weten komen over hun reisaanbod.Motorcycle art by "Lanky Rider".

Ilona Stuijt aka Lanky Rider is een gepassioneerd kunstenares en motorrijdster. In haar art - die ze creëert binnen de motor community - komen deze twee liefdes samen. Maak kennis met Ilona en haar motorcycle art bij Harley-Davidson Rotterdam.

Get inked by Mons Ink.

Tijdens het open house bij Harley-Davidson Rotterdam kun jij je on-the-spot laten tatoeëren door Andries Mons van Mons Ink. Je hoeft geen afspraak te maken.

Heb je een speciale wens? Dan kun je het beste vooraf contact opnemen met Mons Ink. Andries is bereikbaar op WhatsApp: 06-21 224 453.
Tijger leathers.

Harley-Davidson Rotterdam werkt al jaren samen met Tijger leathers voor het maken van custom zadels voor onze klanten.

Laat je inspireren op de stand van Tijger leathers op ons open house.


Beerens Taxaties is als onafhankelijk erkend Register-Taxateur Motorvoertuigen gespecialiseerd in het taxeren van Harley-Davidson bikes. George Beerens heeft op zondag een stand op ons open house. Je kunt bij hem terecht met al je vragen en om en afspraak in te plannen.

Demo sale & test rides.

Ieder jaar kun je de nieuwste modellen proefrijden en huren bij Harley-Davidson Rotterdam. Onze demo en rental bikes zijn nu in de verkoop! 

Dit is jouw kans om een Harley-Davidson MY'23 voor een gunstige prijs aan te schaffen. Kom vrijblijvend proefrijden tijdens het open house op 23 en 24 september.