020 – 833 44 55


Demo event op Jarmuiden in Amsterdam!

Beleef de ultieme motorervaring tijdens het Spring Ride event van Harley-Davidson Amsterdam, Ducati Amsterdam en Motorcity Amsterdam. Deze unieke samenwerking brengt de beste motor ervaringen van deze Amsterdamse dealers samen op één locatie voor een dag vol proefritten. En bij Harley-Davidson Amsterdam is er nog veel meer te doen dan alleen proefritten! 

Maak kennis met de nieuwste modellen van Harley-Davidson, LiveWire, Ducati en Suzuki. Grijp deze kans om de kracht, het comfort en de opwinding van deze legendarische merken zelf te ervaren.

Meer informatie.


Spring Ride.

Datum: 25 mei

Tijd: 10:00 - 17:00 uur 

Locatie: Jarmuiden, Amsterdam

Harley-Davidson Amsterdam | Jarmuiden 43

Ducati Amsterdam | Jarmuiden 10

MotorCity | Jarmuiden 21

Proefrijden op Harley-Davidson en LiveWire.

Bij Harley-Davidson Amsterdam kun je op 25 mei proefrijden op alle Harley-Davidson -en LiveWire modellen. 

Tussen 10.00-17.00 uur kun je op eigen gelegenheid proefrijden op onze demo’s. Wil je verzekerd zijn van een proefrit? Schrijf je dan vooraf in. 

Inschrijven.

Proefrijden bij Ducati Amsterdam en MotorCity Amsterdam.

Inschrijven bij Ducati Amsterdam voor een Ducati proefrit.

Inschrijven bij MotorCity Amsterdam voor een Suzuki proefrit.


American Day bij Harley-Davidson Amsterdam.

Tijdens  Spring Ride kun je niet alleen proefrijden op twee Amerikaanse motormerken. Ook het eten en standhouders staan in het teken van de USA bij Harley-Davidson Amsterdam:

  • Dirt Track Lelystad - Maak kennis met flat track, de oudste motorsport uit de Amerikaanse geschiedenis. 
  • Motorreis USA - Jouw droomreis op een Harley-Davidson start op de stand van Motorreis USA.
  • Route 66 Burgers.

Win een flat track try-out bij Dirt Track Lelystad.

Flat track, ook wel dirt track genoemd, is een vorm van motorracen waarbij je op een ovalen onverharde circuits door de bochten drift. Kom meer te weten over deze oudste motorsport uit de Amerikaanse geschiedenis op de stand van Dirt Track Lelystad en win een flat track try out! 

Win een weekend motorrijden! 

Maak kans op een weekend motorrijden op een motormerk naar keuze! Haal je stempelkaart op bij Harley-Davidson Amsterdam, Ducati Amsterdam of Motorcity en haal een stempel bij elke dealer. Zodra je alle drie de stempels hebt, lever je de kaart in bij de dealer waar je graag een motor wilt huren. Een kans die je niet wilt missen! 

Inschrijven Spring Ride.

Leuk dat je op 25 mei naar Spring Ride komt! Je kunt je hieronder aanmelden voor een Harley-Davidson of LiveWire proefrit bij Harley-Davidson Amsterdam. Na inschrijving ontvang je binnen enkele dagen bevestiging van jouw deelname en meer informatie over de demodag zelf.

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.