020 – 833 44 55

Harley-Davidson Rotterdam

H-D Rotterdam & World Port Chapter, the place to be!

World Port Chapter, (afdeling van H.O.G.) is een groep mannen en vrouwen die allemaal dezelfde "passie" delen, ze zijn eigenaar van een Harley-Davidson of een Buell motor. De chapter is verbonden aan de lokale dealer, Harley-Davidson Rotterdam.

Welkom bij H.O.G. World Port Chapter!

World Port Chapter en haar leden is een enthousiaste groep "owners", die veel met hun "passie", het beleven van de Harley-Davidson droom, bezig is. Zo zijn er diverse bijeenkomsten bij Harley-Davidson Rotterdam, maar we willen deze passie vooral met elkaar delen door ride-outs te organiseren.

We rijden (afhankelijk van het weer) van het vroege voorjaar tot zo diep mogelijk in het najaar regelmatig ride-outs (tochten) met elkaar. We komen dan op allerlei plekken waar de meeste leden niet zo snel naar toe gaan, wanneer ze er alleen op uit zouden trekken. We proberen leuke routes te maken en gezamenlijk te rijden. Twijfel je nog aan deze gezamenlijke beleving of wil je het zelf beleven?

Kom eens vrijblijvend langs als er een ride-out georganiseerd wordt en doe mee. Je zult merken dat de beleving van Harley-Davidson met anderen nog veel leuker is dan alleen. Heb je vragen vul dan ons contactformulier in.

Wat voor activiteiten organiseren wij?


Chapter-activiteiten worden hoofdzakelijk ten voordele van Chapter-leden georganiseerd. Er zijn drie categorieën activiteiten en alle activiteiten worden als volgt geïdentificeerd:

- Closed Events zijn Chapter-evenementen die openstaan voor Chapter-leden en één gast per lid.
- Member Events zijn evenementen die alleen openstaan voor H.O.G.® leden.
- Open Events zijn Chapter-evenementen die openstaan voor Chapter-leden, internationale H.O.G.®-leden en andere gasten naar wens.

Lid worden van ons chapter?


Iedereen die in het bezit is van een Harley-Davidson of Buell van welke leeftijd dan ook is van harte welkom bij de World Port chapter en de HOG. Ook partners van Harley-Davidson of Buell rijders zijn welkom als zogenaamd: associate member.

Als je lid word van de World Port Chapter ben je lid voor één jaar, daarna beslis je uiteraard zelf of je voor langere tijd lid blijft en de passie met de leden wilt blijven delen. Een inschrijfformulier voor World Port Chapter kun je halen, invullen en inleveren bij de dealer.
Wil je meteen het inschrijfformulier downloaden, dat doe je hier.

Wat houdt lid worden van het World Port Chapter o.a. in?


De leukste ridingevents


Speciale membership-only events


Diverse leuke georganiseerde ritten


10% korting bij je dealer


Fun & friends for lifeVereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.