020 – 833 44 55

DE NIEUWE GRAND AMERICAN TOURING-, CRUISER- EN CVO-MOTORFIETSEN VAN H-D

Harley-Davidson voegt kracht en performance toe aan zijn 2022-motorfietslijn met de onthulling van acht nieuwe modellen. Elk aangedreven door de Milwaukee-Eight® 117, de krachtigste factory-installed engine aangeboden door Harley-Davidson. Nieuwe modellen zijn onder meer de Street Glide® ST en Road Glide® ST in de Grand American Touring-lijn, de krachtigere Low Rider® S en de nieuwe Low Rider ST® Cruiser-modellen, en vier superpremium-modellen van Harley-Davidson® Custom Vehicle Operations™ (CVO™).

“Als onderdeel van onze focus op de segmenten, waaronder Grand American Touring en Cruiser, is de 2022-productlijn ontworpen voor kracht en performance. Elk van deze nieuwe modellen beschikt over de ongeëvenaarde kracht van de Milwaukee-Eight 117, en is voor rijders die niets anders willen dan het beste, voortbouwend op onze positie als het meest gewilde motormerk ter wereld”, aldus Jochen Zeitz, voorzitter, President en CEO, Harley-Davidson.


Street Glide ST & Road Glide ST

Harley-Davidson tilt de performance van de bagger naar een hoger niveau en brengt de stijl van (de kampioenschapswinnende) MotoAmerica King of the Baggers racefietsen naar de straat met de introductie van de Street Glide® ST- en Road Glide® ST-modellen. Deze Hot Rod baggers combineren de V-Twin-muscle van de Milwaukee-Eight 117-aandrijflijn met nieuwe dark en bronze finishes. 

Voor rijders die comfortabel door bochten willen rijden, beschikken de ST's over de complete reeks Harley-Davidson Grand American Touring-functies, waaronder Reflex™-linked Brembo®-remmen met ABS, Boom!™ Box GTS-infotainmentsysteem met (kleuren)touchscreen en navigatie, cruisecontrol en Daymaker® LED-koplampen. De Street Glide ST is voorzien van de iconische Harley-Davidson batwing-kuip, terwijl de Road Glide ST rolt met een aerodynamische, op het frame gemonteerde sharknose-kuip met dubbele koplampen.


Low Rider S- en Low Rider ST-modellen

De Low Rider S- en nieuwe Low Rider ST-modellen bieden de strakke rijeigenschappen van het Harley-Davidson® Softail®-chassis en de V-Twin-muscle van een Milwaukee-Eight® 117-aandrijflijn. "Onze klanten inspireren ons echt en de Low Rider ST is geboren uit het zien van de ongelooflijke builds op motorshows over de hele wereld", zegt Brad Richards, Harley-Davidson Vice President of Design. “We namen het iconische Motor Company-design uit de jaren tachtig en gaven het een nieuwe identiteit met een moderne echo. Voeg daarbij de Milwaukee-Eight 117-motor, een grotere ophanging en verhoogde zadeltassen en de Low Rider ST levert zowel een dynamisch visueel pakket als een dramatische performance punch.”

Het Low Rider S-model is een prestatiegerichte cruiser-kingpin die is ontworpen voor de rijder die op zoek is naar grootse kracht. Het nieuwe Low Rider ST-model biedt de veelzijdigheid van harde tassen en een nieuwe op het frame gemonteerde kuip, plus een beschikbaar Harley-Davidson audiosysteem aangedreven door Rockford Fosgate.


Harley-Davidson Custom Vehicle Operations (CVO)

Premium limited-production factory models van Harley-Davidson® Custom Vehicle Operations™ (CVO™) bieden de meest veeleisende rijder een zeer speciale motorfiets die is ontworpen om het toppunt van stijl en design van 's werelds meest gewilde motormerk te vertegenwoordigen. Exclusieve en handgemaakte lak en ontwerpen worden uitgevoerd met een niveau van ongeëvenaarde kwaliteit in de motorfiets- en autobranche. Elk wordt aangedreven door een Milwaukee-Eight 117-aandrijflijn. Andere standaardfuncties zijn onder meer een premium Harley-Davidson® Audio powered by Rockford Fosgate®-systeem, een Boom!™ Audio 30K Bluetooth®-helmheadset en Cornering Rider Safety Enhancements by Harley-Davidson, technologie die is ontworpen om het vertrouwen van de rijder te vergroten in onverwachte situaties of slechte de staat van de weg. Elk CVO-model biedt geheel nieuwe verfopties voor 2022.